Prekių katalogas
Spintos su stumdomosiomis durimis
Virtuvės baldai
Biuro baldai
Prieškambario baldai
Miegamojo baldai
Svetainės baldai
Vonios baldai
Vaikų ir jaunuolių baldai
Korpusinės spintos
Baldai darželiams ir mokykloms
MEDŽIAGOS BALDŲ GAMYBAI
 Privatumo politika

UAB Delantera gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, įmonės pavadinimas, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita el. parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:

• apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
• išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
• spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
• vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS, kurios apibrėžia duomenų valdymą:

1. Sąvokos
1.1. Duomenų valdytojas, toliau – Duomenų valdytojas, yra UAB Delantera, įmonės kodas 126284053, PVM mokėtojo kodas LT262840515, adresas korespondencijai – V. Maciulevičiaus g. 30-100, Vilnius, Lietuvos Respublika, elektroninio pašto adresas – info@ibaldai.lt.
1.2. Pirkėjas – fizinis arba juridinis asmuo, įsigijęs prekių interneto parduotuvėje www.iBaldai.lt.
1.3. Asmens duomenų tvarkymo taisyklės (toliau – Taisyklės), reglamentuoja pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remiasi Duomenų valdytojas tvarkydamas Pirkėjo asmeninius duomenis.

2. Bendrosios nuostatos
2.1. Pirkėjo asmeninių duomenų tvarkymą nustato Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą bei šios Taisyklės.
2.2. Pirkėjų duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, tvarkomi sąžiningai ir tiksliai.

3. Asmens duomenų tvarkymas
3.1. Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikia užsakymo metu, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.
3.2. Pirkėjas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, parašydamas el. laišką info@ibaldai.lt arba paskambindamas numeriu 8 600 57568. Tokiu atveju pardavėjas nedelsdamas turi įgyvendinti pirkėjo prašymą (per 1-2 darbo dienas).
3.3. Duomenų valdytojas pripažįsta ir gerbia kiekvieno Pirkėjo, kuris daro užsakymą interneto parduotuvėje www.iBaldai.lt, teisę į privatumą. Duomenų valdytojas renka ir naudoja Pirkėjo asmens duomenis (pavadinimą arba vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą interneto parduotuvės užsakymo metu nurodytą informaciją) prekių arba paslaugų užsakymų apdorojimui arba kitų prisiimtų sutartinių įsipareigojimų vykdymui.
3.4. Duomenų valdytojas įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus Duomenų valdytojo partnerius, teikiančius prekių pristatymo arba kitas, su Pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Pirkėjo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.
3.5. Asmens duomenys tvarkomi naudojant saugias priemones, apsaugančias šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo arba kitų neteisėtų veiksmų.

4. Taisyklių keitimas
4.1. Duomenų valdytojas turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti Taisykles apie tai pranešdamas www.iBaldai.lt interneto parduotuvėje.
4.2. Taisyklių papildymai arba pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie atsiranda interneto parduotuvėje www.iBaldai.lt.
4.3. Jeigu Pirkėjas nesutinka su nauja Taisyklių redakcija, jis turi teisę raštu jos atsisakyti.
4.4. Jei po Taisyklių papildymo arba pakeitimo Pirkėjas ir toliau naudojasi interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Pirkėjas sutinka su naująja Taisyklių redakcija.

5. Informacijos pateikimas ir perdavimas
5.1. Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, Duomenų valdytojui yra pateikiami elektroniniu paštu info@ibaldai.lt arba registruotu paštu.
5.2. Atsakymą Duomenų valdytojas pateikia ta pačia forma, kuria buvo gautas pranešimas arba pretenziją.

Iškilus klausimams kreipkitės telefonu 8 600 57568 ar el. paštu info@ibaldai.lt

Šis dokumentas patvirtintas 2018 m. gegužės mėn. 21 d. direktoriaus įsakymu Nr. 2018/05/21-2
Akcijos ir naujienos
Prekių krepšelis
Išsirinkta prekių: 0 (kiekis: 0)
Suma: 0.00 Lt
Mūsų kontaktai
UAB „Delantera“
Savanorių pr. 197
Vilnius
Mob. 8 600 57568
Įmonės kodas 126284053
PVM kodas LT262840515
A.s. LT147044060001798420
AB SEB bankas 

El.p. info@ibaldai.lt